Perfect For Your Skin

LeviSsime

Bij schoonheidssalon Sentido wordt gewerkt met  het productmerk LeviSsime, dit is een Spaans topmerk wat valt onder de ” Alta cosmetica ” wat inhoudt dat de producten op Europees niveau zijn goedgekeurd. De producten zijn resultaatgericht, verzorgen geweldig en beschermen volledig. LeviSsime verbetert alle huidtypes, zelfs de ergste probleemhuiden!

LeviSsime beschikt over hele mooie en betaalbare producten voor thuis gebruik en bevatten een hoog percentage werkbare stoffen. 70% van de verzorging van uw huid gebeurd thuis, 30% in de salon. Het is dus zeer belangrijk om uw huid thuis 2 maal daags met de juiste producten te reinigen en te verzorgen. Wanneer de schoonheidsbehandelingen ondersteund worden met het thuisgebruik van LeviSsime dan levert dit fantastische resultaten!

Alle producten van LeviSsime zijn parabenen, sulfaat en paraffine vrij en zijn niet getest op dieren!

De producten zijn onderverdeeld in 4 basislijnen:

  • Armony lijn, voor de vette/gecombineerde en/of onzuivere huid
  • Delicate lijn, voor de gevoelige huid
  • Aqua lijn, voor de  normale tot droge huid
  • Longevity lijn, voor de rijpere/verslapte huid.

 

Uiteraard zijn er naast de basislijnen nog vele andere producten te verkrijgen. Voor meer informatie en/of prijzen van de producten kunt u contact met mij opnemen. Ik voorzie u graag van vrijblijvend advies. Ook kunt u geheel kosteloos een huidanalyse aanvragen zodat u weet welk huidtype u hebt en met welke producten u uw huid het beste kunt verzorgen!