Discover our services

Behandelingen

Women's only schoonheidssalon

Schoonheidssalon Sentido biedt een verscheidenheid aan behandelingen. Kies de behandeling die bij je past.

Onze
Diensten

Bij schoonheidssalon Sentido kunt u terecht voor verschillende behandelingen speciaal afgestemd op uw wensen en huidtype.

Voor de behandeling krijgt u eerst een huidanalyse zodat de juiste producten gebruikt kunnen worden.

Alle behandelingen zijn gericht op huidverbetering zodat uw huid in een optimale conditie blijft en eventuele huidproblemen gericht kunnen worden behandeld.

Specials

Manuele bindweefsel kuur

Bindweefselmassage is een massage die zich richt op het herstelvermogen van de huid. De massage is gebaseerd op de reflexzones van het lichaam. Met behulp van diepe huidverschuivende technieken en intensieve bewegingen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. De doorbloeding van de huid wordt verbeterd waardoor cellen beter zuurstof en werkstoffen uit producten kunnen opnemen.

Face cupping

De face-cupping massage is ook een vorm van bindweefselmassage maar gaat iets minder diep in het onderhuids bindweefsel dan de manuele bindweefselmassage. Het is dan ook een ideale behandeling voor de iets jongere of meer probleemloze huid en zeer effectief om preventief mee te gaan werken!

Gerstenkorrels behandeling

Een gerstekorrel ook wel milia of hagelkorreltje genoemd, is een wit hard bultje op de huid. Deze komt door een verstopping in de talg-of zweetklieren en komen vaak voor rond het ooglid. Gerstekorrels liggen diep in de huid waardoor het lastig is om ze uit te knijpen, het zijn immers geen puistjes. Verder zijn ze onschuldig en kunnen geen kwaad maar veel mensen vinden het vervelend en willen er graag vanaf.

Wat onze klanten zeggen

Parabenen, sulfaat en paraffine vrij

LeviSsime

Bij schoonheidssalon Sentido wordt gewerkt met  het productmerk LeviSsime, dit is een Spaans topmerk wat valt onder de ” Alta cosmetica ” wat inhoudt dat de producten op Europees niveau zijn goedgekeurd.

De producten zijn resultaatgericht, verzorgen geweldig en beschermen volledig. LeviSsime verbetert alle huidtypes, zelfs de ergste probleemhuiden!